Resan mot Sverige

Efter en liten sovmorgon och när alla morgonbestyren var avklarade åkte vi söderut. Innan vi åkte ner till färjeläget för att checka in åkte vi runt lite för att handla lite saker. Mera Magners till Terese och mat att ha på båten, frukost och fika var så dyrt på båten. Väl på båten letade vi upp vår hytt och inackorderade oss. Patrik var snabbt uppe ock kontrollerade öppettiderna för tax-freen. När de väl öppnade var nog Patrik nummer 3 in i butiken, hn var snabbt framme vid whiskyhyllan och högg en Lagavulin Destillers Edition, han var mycket rädd att de skulle ta slut. Terese inhandlar två likörer på tax-free. Gun och Lennarth köpte också lite sprit och godis. Senare gick Terese och Patrik tillbaka och handlade lite andra saker. Senare på kvällen bjöd Terese och Patrik, Gun och Lennarth på middag, eftersom det var deras 30:e bröllopsdag. Kvällen avslutades med ett besök i puben och lite sing-a-long med musikern.