Stirling

Dagen började som de flesta andra. Upp vid normal tid, frukost och morgonbestyren. Sedan åkte vi mot en Tescobutik så Terese kunde få köpa med sig ett gäng Magners hem. Tyvärr hittade vi ingen, men vi hittade vägen mot Stiling, så den tog vi. Väl framme vid Stirling Castle känner vi oss allihop ganska mättade på slott och tycker att inträdet känns lite väl dyrt. Så vi väljer att ta lite kort på utifrån slottet och även på Wallace Monument som ligger en bit bort. När fotosessionen är klar går vi istället ner i Stirlings Old Town och tar en fika. Efter några smarriga muffins gick vi tillbaka till bilen och började vår färd sydost mot Newcastle, imorgon går ju båten hemåt. Vi kör Edinburgh Bypass och väljer denna gång att köra utefter östkusten. I Berwick-upton-Tweed stannar vi och äter lunch på McDonalds och lite Magners till Terese i det närliggande köpcentret. När vi kört söderut till Belford väljer vi att köra kustvägen, den ska vara både vackrare och innehålla mera campingplatser än utefter motorvägen. Även idag märker vi av att det är en bankhelg. Alla campingplatser är fulla. Men i Craster stöter vi på en snäll ägare som letar upp tältplatser åt oss. Så där valde vi att spendera natten.