Oban

Vi vaknade på ganska vanlig tid. Efter morgontoalett och frukost följde vi en utav guideböckernas tips, att följa vägen genom Glen Nevis till slutet. När detta var avklarat åkte vi tillbaka till Fort William och sedan vidare söderut. När vi närmade oss Glen Coe upptäckte vi en väg runt Loch Leven. Efter att vi stannade vi en Shell mack i Glen Coe som hade nästan allt. När Lennarth köpt en plasthammare till tältpinnarna åkte vi vidare mot Oban. Direkt när vi kom till Oban valde vi som tidigare att åka ut till Campingen, så att vi inte skulle bli stående utan tältplatser. När platserna var fixade och lunchen uppäten åkte vi in till stan för att gå runt i centrum, boka plats på McTavish´s, besöka destilleriet och Craig´s Tower. Oban är en väldigt vacker hamnstad. Mycket livligt centrum och som vanligt trevliga människor. På destilleriet fick Patrik sig en kurs i hur man dricker Daluine, en mycket trevlig upplevelse. Han köpte även med sig en Oban Destiller Edition hem. Efter genomgången av centrum åkte vi tillbaka till campingen för att förbereda oss för kvällen. McTavish´s Kitchen var en spännade upplevelse. Lennarth beställde en Haggis, vilket var riktigt gott och mättande. När vi njöt av efterrätt och kaffe började deras Scottish Show som varade i två timmar. Massor med säckpipa, fiol och dragspel, highland fling och gaelisk sång. Efteråt åkte vi tillbaka till campingen och sov.