So Dark The Con of Man

Product Image: The Da Vinci Code
My rating: 3 out of 5

Professor Robert Langdon (Tom Hanks) is in Paris on business when he’s summoned to The Louvre. A dead body has been found, setting Langdon off on an adventure as he attempts to unravel an ancient code and uncover the greatest mystery of all time.

Då har jag äntligen sett filmen som så många talar om. Jag får väl börja med att säga att jag läst boken. Tyckte mycket om den, även om jag inte minns alla detaljer. Ron Howard och Hans Zimmer ska ha en stor eloge för regin och musiken. Det skapade en härlig stämning under filmen. Gillade speciellt just problemlösning- och återblicksscenerna.
Även om huvudskådespelarna inte riktig bär upp filmen, så höjer biskådisarna filmen. Både Ian McKellan och Paul Bettany är riktigt bra. Den som gillade boken, kanske inte fanatiskt, kommer tycka filmen är riktigt underhållande. Det blir en stark 3:a.

Andra bloggar om: , ,