There were three men in her life. One to take her… one to love her… and one to kill her

Product Image: C'era una volta il West
My rating: 4 out of 5

A mysterious stranger with a harmonica joins forces with a notorious desperado to protect a beautiful widow from a ruthless assassin working for the railroad in this long frontier epic. Mysterious pasts and the strength of loyalties is explored amid lightning fast gun battles and stylish vistas.

Sergio Leone har ett enormt vacker bildspråk i sina filmer. Men tyvärr har aldrig westerns tilltalat mig. Mycket vacker film med ett härligt bildspråk, bra skådespelare, bra användande av musiken. Men ingen höjdarstory. Filmen är klart sevärd för den som uppskattar film. Den som inte gillar westernrullar kan säkert klara sig utan den.

Andra bloggar om: , ,