The Empire Falls….

Product Image: Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
My rating: 4 out of 5

Darth Vader and the Empire are building a new, indestructible Death Star. Meanwhile, Han Solo has been imprisoned, and Luke Skywalker has sent R2D2 and C3PO to try and free him. Princess Leia – disguised as a bounty hunter – and Chewbacca go along as well. The final battle takes place on the moon of Endor, with its natural inhabitants, the Ewoks, lending a hand to the rebels. Will Darth Vader and the dark side overcome the rebels and take over the universe ?

Faktiskt den svagaste i “The original Trilogy” men inte speciellt svag. Oftast brukar inte trilogier hålla så här hög klass som Star Wars faktiskt gör. De avslutar trilogin på ett bra sätt. Jag kände dock lite irritation över vissa saker som George Lucas ändrat i hela trilogin inför DVD-släppet. Här rann dock bägaren över. Att de dubbat om Boba Fett kan jag leva med, men att byta ut Anakin Skywalker till Hayden Christensen. Nej tack!
Även om all restaurering inte är till ondo.

[tags]film, recensioner, star wars[/tags]