Dive Beneath The Surface

Product Image: The Shipping News
My rating: 3 out of 5

An inksetter in New York, Quoyle returns to his family’s longtime home, a small fishing town in Newfoundland, with his young daughter, after a traumatizing experience with her mother, Petal, who sold her to an illegal adoption agency. Though Quoyle has had little success thus far in life, his shipping news column in the newspaper “The Gammy Bird” finds an audience, and his experiences in the town change his life. Then he meets the widow Wavey…

Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Jag har sett mycket bättre filmer från Lasse Hallström. Filmen innehåller en massa kända skådespelare och dessa gör ett mycket bra jobb. Som vanligt blir man inte besviken på Kevin Spacey. Storyn är egentligen också bra, men någonstans brister det för jag tycker inte filmen riktigt når fram til mig. Det blir en trea, kanske lite stark.

[tags]film, recensioner, the shipping news[/tags]