Everyone wants a happy ending

Product Image: Date Movie
My rating: 2 out of 5

Julia Jones (Alyson Hannigan) has found the perfect guy, the very-British and very-unfortunately-named Grant Fockyerdoder (Adam Campbell). But before they can have their Big Fat Greek Wedding, they must Meet the Parents, hook up with The Wedding Planner, and contend with Grant’s friend Andy (Sophie Monk) who wants to put an end to her Best Friend’s Wedding.

Jag var varnad. Men man kan ju alltid hoppas. Detta är egentligen bara en massa hopkok av en massa scener från olika kärleksfilmer som man har gjort roliga på någotvis. En del är riktigt skoj, andra överhuvudtaget inte roliga. Tack vare att många scener känns lösryckta får man inte riktigt någon röd tråd att flölja. Tråkigt.

[tags]film, recensioner, date movie[/tags]