If You Ain’t Outta Control, You Ain’t In Control.

Product Image: The Fast and the Furious: Tokyo Drift
My rating: 3 out of 5

To avoid jail time, street racer Sean Boswell is sent to live with his father in Tokyo. There he discovers drift racing. After losing a race to Yakuza-connected D.K., the Drift King, Sean has to enter the Tokyo underworld to find a way to pay his debt.

Jag tycker ettan är en riktigt skön rulle. Enkel handlig, sköna bilar och bra effekter. Blev lite besviken på tvåan. Men det räckte till ett DVD köp. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av denna. Några kompisar sa att den var bra. Andra sa tvärt om. Personligen tycker jag att den håller nästan samma klass som tvåan. Tycker dock att vissa effekter är lite väl synliga. Jag hade gärna sett mer äkta drifting. Men filmen är klart underhållande om man har ett litet intresse för colla och snygga brudar, ehh, jag menar bilar 🙂

[tags]film, recensioner, the fast and the furious, tokyo drift[/tags]