4

Top of the world

Ja, så stod det iaf i vår guidebok att man kände det när man var i Puno vid Titicacasjön. Efter fem timmar på en buss upp över bergen så har vi nu anlänt till Puno, på ca 3870m över havet. Vi är både ganska trötta, troligtvis av den tunna luften. Idag har vi varit på stan och tittat. Vi åt även gott på “El Ranch”, fick en hel grillad kyckling med pommes, sallad och dricka för ca 50sek. Imorgon bär det ut på Titicacasjön. Vi ska både till de konstgjorde vassöarna och till en riktigt ö.

Barn i Peru

Redan innan vi anlände till Puno lyckades vi få reda på att dom troligtvis kommer att ha en allmän strejk i Puno på onsdag och torsdag. Så står all stilla. Även bussar och vi som ska åka härifrån på onsdag. Biljetterna är redan bokade, så vårt resebolag håller på att kolla upp alternativ.

Puno

Ett stort grattis till Marlene, hoppas hon läser bloggen.

4 thoughts on “Top of the world

 1. Hej på er!
  Roligt att få läsa hur ni har det.
  Själv så slåss jag med myggen i Arjeplog.
  Sköt om er!
  Kram

 2. Vilka fina bilder!!!! Skulle inte ha nÃ¥got emot att vara med, här hemma i Sverige är det bara regn och kallt… Ha det bra! KRAM

 3. Hoppas att det loste sig med resan och strejken. Sitter pa Cafe i Split. Var resa gick bra men tog lite langre tid an beraknat.

Comments are closed.