5

Sand, slum och kyla

Tea poserar i Paracas
Efter bara några få timmars sömn var det dax att lämna Lima. Eftersom Peru ligger sex timmar efter Sverige var det faktiskt inga problem att ta sig upp. Vi blev upphämtade utav ännu en supertrevlig guide och samma goa chafför som igår. Vi blev körda till busstationen och guiden hjälpte oss med biljetterna.

Jag hade inte trott att Peru skulle avra så fattigt. På vägen mellan Lima och Paracas, såg vi kåkstad efter kåkstad. Labdskapaet kring kusten är rätt speciellt. Hårt packade sanddynor som möter stilla havet.

Paracas är ett naturreservat och vi bor på Hotel Paracas som man kan kalla en Resort. Just nu är det vinter här och rätt klatt och inte så många besökare. Kylan hät på kusten ‘r lite bekymmersamt, men enligt en hemsida vi var innepå innan vi åkte ska det vara vara varmare uppe i bergen.

Nu ska vi gå och utforska det lilla samhället som ligge bredvid resorten. Imorgon ska vi ut till Ballestas Island och sedan är det transport ill Nasca.

5 thoughts on “Sand, slum och kyla

 1. Skönt att läsa att ni är framme även om ni fryser. Hoppas det blir en fin tur med sjölejon och “Candelabro”

 2. Hej Ann,
  Som sagt, min blogg har fungerat hela sommaren. Har ju bloggat om resan hela tiden. Du kanske nu då även löst problemet med postandet på din egna blogg?

 3. Hej igen P!
  Jag har inte gjort ngt alls. Det bara fungerade, via bernhardsson.com
  Problem med min blogg kvarstår o det är sk*t. Ska kommande veckan på ny segelflygtävling o sen är det dags för skolan:)
  ha det/nini

Comments are closed.