1

He Never Thaw It Coming

Product Image: Ice Age: The Meltdown
My rating: 3 out of 5

Diego, Manny and Sid return in this sequel to the hit Ice Age. This time around the Ice Age is over and is starting to melt, which will destroy their valley. So they must unite and warn everyone about the situation.

Ännu en uppföljare som inte når upp till samma kvalitet som den första filmen. Den första är helt underbar och håller genom hela filmen. Denna guppar lite upp och ner. Men det är för den delen inte en dålig film. Den är mycket sevärd. Jag älskar Sid och Skrat. Även de nya pungråttorna är underbart roliga.

[tags]film, recensioner, ice age[/tags]

One thought on “He Never Thaw It Coming

  1. Då har jag också sett denna, och jag tyckte nog också att 1:an var bättre, men att 2:an är nästan lika bra och helt klart håller måttet..

Comments are closed.