Synca Google Calendar

GCalSync LogoHar ni precis som jag saknat någon bra sida som stödjer SyncML? Jag har länge letat efter en sida som klarar SyncML och iCal-filer, mm. En sida där jag antingen kan synca min telefon direkt till om jag är på resande fot eller kan synca min dator mot om jag synca mobilen till den först. Jag har ännu inte hittat någon jag är nöjd med. För ett tag sedan blev jag tipsad om Google Calendar. Det är en väldigt bra Ajax-applikation. Det den saknar just nu är just syncnings funktionen. Men det är på G. Men för oss som inte kan vänta finns tydligen GCalSync. En javaapplikation för mobilen som tydligen kan synca åt båda hållen.

UPDATE: Nu har jag även testat programmet och det fungerar fint, som vanligt när man syncar två oberoende källor för första gången får man tyvärr lite dubletter, men efter att ha tagit bort dom i ena enheten och syncat ytterliggare en gång fungerar det numera finemang 🙂
[tags]mobil, kalender, synkning, ajax, syncml, ical, gcalsync [/tags]