Heads You Live… Tails You Die.

Product Image: Domino
My rating: 3 out of 5

Based on the true story of Domino Harvey (Keira Knightley), daughter of film actor Laurence Harvey. Tired and unsuited to the pretentiousness of her high-society LA life, Domino leaves the glittarti behind and sets off to become a bounty hunter. She quickly falls under the wing of veteran hunter Ed Mosley (Mickey Rourke) and his crew and becomes an unlikely natural in the art of bounty hunting. But things really heat up when a masked gang pilfer the contents of an armored car, and before long the mob, a crazed TV producer, the FBI and a terminally ill child have all got caught up in the crazy situation.

Mycket härlig färgsättning av filmen. Även härligt med lite grynighet. Snyggt filmad. Massor med bra skådisar dyker upp här och var. Till och med lite folk från 90210 🙂
Ibland är det riktigt svårt att sätta betyg. Vet inte om det är en svag fyra eller en stark trea. Men efter att tittat igeom vd för filmer som tidigare fått fyror, blir det en stark trea.