2

Evil Dwells Underground.

Product Image: Creep
My rating: 2 out of 5

Trapped in a London subway station, a woman who’s being pursued by a potential attacker heads into the unknown labyrinth of tunnels beneath the city’s streets.

Franka, Franka, hur kan man gå ifrån att göra något så bra som Lola Rennt för att följa upp det med helt ok The Bourne Identity, till detta skräpet? Ja, gillar man splatter ala Motorsågsmasssakern kanske man tycker denna är bra. Men efter gårnattens film är detta ett bottennapp.

2 thoughts on “Evil Dwells Underground.

  1. Ja, du. Det äv väl upp till dig själv att avgöra baserat på min recension. Jag tyckte inte det var någon höjdar skräck och heller inte någon bra splatter. Ser hellre på BrainDead eller Bad Taste då.
    Men du tyckte ju Anchorman: The Legend of Ron Burgundy var bra, medan jag tyckte den sög. Så smaken är ju som baken.

Comments are closed.