7

Spotify Mac Remote

spotify_mac_remote
Saknat att du inte kan styra Spotify med din Apple Remote? Jag har då iaf det. Jag har testat en del ful-hack. iRed Lite som fick jobbet gjort, ibland. Av någon konstig anledning svarade den inte alltid på IR-signalen.
Nu finns Spotify Mac Remote. Man laddar bara ner SIMBL.
SIMBL gör det möjligt för utvecklare att enkelt ladda sin egen kod i program, typ Spotify.
Sedan hämtar man pluginet Spotify Mac Remote och lägger det i SIMBL’s plugin-katalog.
Inte svårare än så och fungerar lysande för mig.

7 thoughts on “Spotify Mac Remote

 1. Har gjort som du beskriver och som det står på andra sidor.
  Laddad hem SIMBL och installerat det. Sen laddat hem .bundle filen och lagt den i pluginsmappen. Men får det inte att funka i Spotify ändå.
  Något tips?
  Ska .bundle filen packas upp på något sätt?

 2. Nej, jag packade inte upp .bundle. Jag följde guiden. Dock lade jag filen i Biblioteks-katalogen (library) som gällde för alla användarna. Inte i just för min användare.

 3. funkade nu om jag klicka bort remote i Plex. Surt.
  Man vill ju att den ska funka till bägge.

 4. Hej! Jag får det inte att funka. Har laddat ner SIMBL och sen pluginet. Men jag förstår inte vad man ska göra sen?

 5. @mikaela: Ladda ner SIMBL (Universal Binary). Den filen packar du upp. Då får du en installationsfil. Den installerar du. När SIMBL är installerat så tar du hem pluginen och och packar upp även den filen. Sedan lägger du den uppackade plugin-filen i SIMBL-pluginkatalog.
  [your home directory]/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/ eller om du vill att alla användare på datorn ska kunna använda pluginen lägger du den i Macintosh HD /Library/Application Support/SIMBL/Plugins/

Comments are closed.