5

Fjärr och spel till PS3

Idag damp det ner mera roligheter till mitt Playstation 3. Fjärren som beställdes för några dagar sedan. Trevligt när det går fort med saker beställda från utlandet. Fjärren fungerar mycket fint, lite stor dock. Dom hade gärna fått gjort den lite mindre och smidigare.

I brevlådan låg även spelet Guitar Hero III: Legends of Rock. Det köpte jag av en kille på blocket igår. Snacka om att posten jobbat fort. Han lade den sent på lådan igårkväll och jag hade den i förmiddags i min brevlåda. Han hade köpt spelet bara för att få en extra gitarr. Så spelet såldes för 200kr inkl frakt, så billigt att jag inte ens tyckte det var värt att pruta lite 🙂

5 thoughts on “Fjärr och spel till PS3

 1. Grymt skoj med Guitar Hero! Sen får du se till att köpa “World Tour” så får du två gitarrer. Har själv lite planer på det så jag också får två gitarrer (och äntligen lira en Kentlåt i ett Guitar Hero-spel!).

 2. World Tour har länge legat på önskelistan. Ska se till att få låna Rock Band av polaren för att testa konceptet 🙂
  Dock är nog Little Big Planet nästa planerade inköp.
  GH3 var inte planerat, var dock så billigt att jag inte kunde avstå 😛

 3. Jag får väl befria dig från dina filmer så har du en slant över till world tour.
  🙂 feels like win-win

 4. Dom pengarna går nog till ytterliggare en handkontroll. Den kan du använda när du är här och spelar. Så viss är det win-win 😀

 5. Så sant så sant. å så säger de att det är svårt att vara poet i en liten stad. Får väl fixa detta åt oss.

Comments are closed.