6

Macallan på service

Nästan precis ett år efter att jag fick min Mac är den nu på service. Kan meddela att det är ingen fara. Jag hade två veckor kvar på garantin och tyckte att början till sprickan i plasten lika gärna kunde åtgärdas innan garantin gick ut. Bilden ovan är inte på min Mac, utan demonstrerar bara hur det kunde gått om jag inte åtgärdat den pyttelilla spricka som jag upptäckt i plasten. Lite jobbig att vara utan dator, speciellt när man har inlämning till pedagogiken att göra, men det kommer ju att bli bättre när den kommer tillbaka.

Funderar nu på att skaffa AppleCare om det skulle uppstå liknande problem, men AppleCare kostar ju en förmögenhet.

6 thoughts on “Macallan på service

  1. Jag hänger fortfarande inte med? Vad är det som är sämre med en mac? En mac är ju lika mycket PC som en PC. Beror ju på vilket OS du kör.

  2. Hoppas det kommer gå bra för din Macallan. Jag kommer nog också behöva lämna in min kära Mac för några felande pixlar på skärmen. Men jag kan inte bestämma mig för om jag kanske kan överleva med ha några felande pixlar som inte är allt för störande eller att behöva vara utan datorn ett par veckor.

Comments are closed.