4

iPhone 3G

Patrik har köpt iPhone
Så, nu är man en ägare av en iPhone 3G. Blev till att köa i Östersund, då det var på vägen under vår semester. Hamnade som nr 21 i kön och jag var där redan kl 08.30. Sedan fyllde det stadigt på. När butiken öppnade kl 10 var det en riktigt lång kö. Tydligen hade dom lite problem med aktiveringen i början, så det tog 40 minuter innan första personen i kön kom ut ur butiken till jubel från oss andra i kön. När jag väl själv kom in i butiken meddelades det snabbt från personalen ut till resterande i kön att svarta 16GB var slut. Vilken tur att jag bestämt mig för en vit 😀
Efter det meddelandet var det väldigt mycket mindre folk i kön när jag äntligen kom ut ur butiken med min iPhone precis före 12.

4 thoughts on “iPhone 3G

 1. Som ren kuriosa:

  2.45 – Åkte ner till överby för att se om det fanns några riktiga galningar där redan. Det fanns det inte, åkte hem och lade oss
  9.20 – Frukost på mcDonalds
  9.30 – Kö
  10.00 – Insläpp under kaos och våldsamheter
  10.01 – Kö-nr 18 (Lina fick 17)
  10.15 – Hörde via någon som frågade att hade man kö-nr 30 kunde det bli tight
  10.40 – Min tur min tur min tur. 16 gb svart var slut, fick bli en vit istället. Känns igen på något sätt
  11.00 Hemma
  11.10 SIM-kort bytt, telefon aktiverad och på laddning via macen.

  På det hela ganska nöjd. Stort minus att man inte kan använda den som moden till datorn. Får klura på hur jag ska lösa det.

 2. håller med om modemdelen. Vet att det går att fixa på en jailbreakad med lite ssh-pill 🙂
  Finns andra småskavanker som säkert fixas med tiden

 3. Första appen att köpa blir nog FileMagnet. Kostar 38kr, och gör så att du trådlöst kan föra över vilken fil som helst från en Mac med leopard, samt bläddra bland filerna på iphonen.

Comments are closed.