6

Renovering av radhuset

Dörren öppnas till radhuset
Nu har vi som sagt fått tillgång till radhuset och renoveringen är i full gång. Ni kan följa renoveringen med bilder i mitt picasa-album. Lämna gärna en kommentar. Mitt under renoveringens andra dag ramlade Daniel och hans fru in på ett litet besök. Himla skoj med ett Bloggywood-besök. Ni är välkomna igen när vi är klara och det inte ser ut som en byggarbetsplats. 🙂
Imorgon är det takmålning och skapande av garderobsvägg på schemat. Lördag är den egentliga flyttdagen.

6 thoughts on “Renovering av radhuset

  1. Antingen har ni tittat för lite bland bilderna eller så har jag blivit för lik min far. Vem monterar gipsskivorna?? 🙂

  2. Det kommer att bli kalasbra detta kompis.
    Nu hoppas man bara att det kommer bilder på själva flytten så att alla vet att man gjort en insats att hjälpa er 😉 Det var en del saker som flyttades på men det gick väldigt bra tycker jag. Tack för god mat och härlig tårta.

Comments are closed.