3

Patrik, radhusägare?

Radhuset på bilden har inget med köpet att göra
Patrik, radhusägare, det låter det. Inget är ännu skrivet i sten. Vi var och tittade på ett radhus igår. I början av veckan var vi och tittade på ett radhus precis brevid. Vi var med och budade, men slutade på 1,060. Så det blev inte vårt. Det vi tittade på igår var större och riktigt bra renoverat. Självklart en del kvar, men inte speciellt mycket. Ingen mäklare är inblandad vid denna visning, utan vi var där på ett tips från en kompis. Som sagt, vi gillade det direkt. Efter lite diskussion med ägarna så berättade vi att vi ville köpa det. Dom ville diskutera lite och skulle höra av sig.
Idag på morgonen ringde vi som, för att verkligen visa intresse, då berättade dom att vi fått det. Vi blev helt mållösa. Vi är fortfarande helt mållösa.
Självklart är inget skrivet i sten, förrän vi skriver på kontraktet då. Jag har ringt och fixat besiktningsman till nästa vecka. Går allt vägen så flyttar vi in första juli.

3 thoughts on “Patrik, radhusägare?

  1. På Bleket. Blir ungefär samma avstånd till centrum som nu, aningens längre. Kommer bli en hektisk vecka. Jobb, plugg och nu även husaffärer, brrr.

  2. Coolt! Jag känner killen vars familj var det förra ägarna =) Var på fest där för inte så länge sedan faktiskt…

Comments are closed.