2

Beta-testar LaterThis

LaterThis
Läste i bloggen Hej Världen häromdagen att Magnus sökte Beta-Testare till hans senaste skapelse, LaterThis. Enkelt utryckt är det en sajt som sparar länkar som du gillar och som du vill ta dig en närmare titt på vid ett senare tillfälle.

Jag skickade ett mail och har nu blivit inbjuden att beta-testa. Hittils verkar det riktigt bra. Hittills saknar jag egentligen bara någon form av kategorisering. Just nu har jag ju mina sidor liggande i tabbar i olika webbläsare. Har en för jobbet, skolan och en privat och sedan mängder med tabbar. Kanske kommer det en tags-funktion längre fram? En annan trevlig feature vore att kunna dela med sig till vissa vänner som använder samma tjänst. Så att mina kompisar också ser de sidor som jag sparar för att senare titta på. Ungefär som del.icio.us network del.

Uppdaterat 2008-03-30:
Tags har nu lagts till. Mycket trevligt.

2 thoughts on “Beta-testar LaterThis

  1. Kul att du gillar LaterThis! Tag-funktionen är trevlig men kräver ytterligare putsning innan den är klar. Jag har funderat kring en network-del, men vet inte riktigt hur det ska lösas på ett bra sätt. Under tiden går det att prenumerera på andras länkar via RSS.

  2. Tycker verktyget är helt superbt. Använder det nu nästan dagligen. Gillade det så mycket att jag nu skapat en liknande funktion för en länkdatabas att ha på jobbet. Så att man snabbt och enkelt kan tagga upp länkar som man tycker passar vissa kurser när man stöter på dom.
    På vilket sätt fungerar inte taggarna för dig? Än så länge har jag inte taggat mer än en tagg per länk. Kanske blir det värre när man har flera, eller?
    Som sagt, ett lysande verktyg. Jag har skickat vidare flera polare till ditt inlägg om beta-testare. Hoppas inte din mailbox blivit överfull 😛

Comments are closed.