1

Facebook

Facebook
Så, är alla glada nu? Jag har fixat mig ett Facebook-konto. Många har tjatat på mig och jag har varit envis som få. Men nu har jag skapat mig ett konto. Mest är det i utbildningens anda. Jobbar ju med att utbilda kring social software och har inte haft ett facebook-konto, så det har blivit lite skevt. Har ju länge haft konto på Orkut, men där har ingen av mina kompisar viljat hålla till, de har bara snackat om facebook. Så där är den andra anledningen till att jag nu Facebookar 😛

Är väldigt nyfiken på vad Googles OpenSocial kommer ställa till med 🙂

One thought on “Facebook

  1. Tjena Patrik
    Förstår att du var “tvungen” att öppna ett konto på Facebook för”pedagogiska” ändamål. Jag står inför samma val, eftersom Facebook och andra sociala nätverk ingår i DDB kursen. Vill dock motstå att öppna konto. Får väl komma och kolla hos dig 🙂
    /nini

Comments are closed.