2

En MacBook beställd..

Macbook White
Dåså, då var en ny bärbar beställd. Faktiskt min första egna bärbara. Gör lite ont i magen att beställa prylar för 15.000:- via internet. Det blev lite annat också. Hade ju ganska tidigit bestämt mig att även byta router när jag köper ny bärbar. Ville ha Draft n. Så det blev även en AirPort Extreme. Hoppas nu att mina gamla TP-kablar klarar gigabit hastighet. Någon som vet om man måste byta kablar? Köpte också en Mighty Mouse. Så att jag inte hela tiden måste använda musplattan på maskinen.

Jag valde att uppgradera MacBooken till 2GB i ram och 160GB i hårddisk. Orkar inte pilla med minnen och hårddiskar direkt. Köper kanske till 4GB efter nyår, eller något…

Maskinen beräknas vara hemma här om två veckor.

Nu återsår det bara att hitta på ett fyndigt namn. MacGuyver är ju upptaget 🙂
Tips mottages gärna.

2 thoughts on “En MacBook beställd..

  1. jo, blir jag inte nöjd så kan jag ju alltid skylla på att det är ditt fel! 😉
    Om ryktena är korrekta så kommer inte en Ultra Protabel (om det kommer) förren i januari och då borde den väl inte finnas till konsument förren februari och till sverige vet man aldrig…

Comments are closed.