5

MacBook till Santa Rosa


Ahhhh, Äntligen! vad jag har väntat. Hela hösten. Engadget rapporterar att MacBook äntligen fått Santa Rosa. Hade detta skett i början av hösten hade jag då varit Macbook ägare. Nu är jag dokc lite mera osäker. Kommer det en Macbook Pro Mini (Ultraportabel) inom en snar framtid? Kommer dom uppgradera MacBook ytterliggare med nya Intel Penryn till våren? När kommer LED-display på MacBook. När jag nu börjar lista det jag saknar blir jag ännu mera osäker om det verkligen är dax att slå till.

Fördelarna är ju en snabbare processor och front side bus, 800MHz och grafiken är nu GMA X3100 istället för 950. Men jag vill ju ha mera! 🙂

UPDATE: 9 to 5 Mac tycker inte uppdateringen är speciellt upphetsande och tror på något mera spännande i framtiden. Kan man aldrig få ett driekt svar… :/

MacRumours har en bild som ni kan se nedan med den nya specarna. Tyvärr har det ännu inte skett en förändring på svenska AppleStore.

Specar på nya Macbook

5 thoughts on “MacBook till Santa Rosa

  1. Jag tycker du ska slå till. Du har ju väntat så länge på att MacBookarna ska uppgraderas och nu har de äntligen gjort det. Det kommer ju alltid komma en uppgradering framöver, så är det ju jämt med datorer.

    Btw. Vilken firmware kör du på din PSP? Jag har 3.52OE (såg till att skaffa det igår så jag kunde köra lite homebrew) och har inte lyckats få någon Super Nintendo-emulator att funka.

  2. Är mest rädd att om jag köper en MacBook så kommer det lanceras en Macbook Pro Mini. Dvs just en sådan bärbar jag vill ha.

    Jag har för mig att det är 3.7 M33-2 som jag har på min. Vi kan diskutera via chatt under kvällen om du har tid 🙂

  3. Nini: Jag förstår. Känns bara så dumt att dubbelposta här och på Bloggywood. Så det mesta jag skriver om film hamnar på Bloggywood.

Comments are closed.