8

PSP Helg


Denna helgen har gått i PSP:ns tecken. Ett stort supertack till Daniel som transporterade maskinen från Stockholm hem till dörren. Allt han fick var ett tack, en kopp kaffe och en HD-demo på projjen 🙂

Jag har letat spel och testat att få över film, musik och bilder på maskinen. Även kört lite demos och annat skoj. Har fått PSPRadio att fungera och även en E-post klient vid namn PSPostie. Nu saknas bara RDC, VNC och en RSS-läsare så är vi igång. Har även lagt in en SNES emulator och kört lite gamla hederliga Nintendospel. Även testat att byta tema, som syns på bilden ovan, men vet inte om det är en höjade då vissa skärmdelar fortfarande visar standardtemat.

Söker fortfarande tips på bra spel till maskinen. Läser för fullt på PSP Online efter spel som jag kan gilla. Men just nu skulle jag vilja ha tips på ett bra skyddsfodral och en snygg docka i silver för PSP Slim. Har sett att det finns till den feta versionen. Har det kommit till Slim ännu?

8 thoughts on “PSP Helg

 1. Ja, en Iphone verkar vara ett bra alternativ. Undrar dock hur länge det dröjer innan den kommer till Sverige. Får hoppas att dom bygger in 3G i den och att det kommer gå att skicka MMS. Rätt skamligt att det inte går redan nu.

 2. Jag har ett demo på Loco Roco som min sambo Tove älskar att spela. Jag förstår henne, man blir glad av de ständigt sjungande gula bollarna!

  Men än en gång, jag understryker: Grand Theft Auto – Vice City Stories!!!!

 3. Mycke n00b svar här… låter inte som att någon av er kör med flashad firmware. Nog med complaines, okej här kommer mina tips:

  PSP Update: http://pspupdates.qj.net/
  Här står allt som har med psp att göra, allt från spelrelaser till tredjepartsprogram och guider om hur du flashar ditt psp.

  Download QJ: http://dl.qj.net
  Alla program, patchar, saves, emulatorer och mycket annat. Alla de senaste programvarorna finns här.

  MY PSP
  ————————————-
  Kör med 3.30 OE-A Firmware. Borde uppdatera snart dock.
  ——————————————-

  Appz list:

  Daedalus, N64 emulator
  DGEN, Sega Genesis
  MMSPlus, Sega Master System
  mvspsp, NeoGeo
  NesterJ, Nintendo 8-bit
  Notepad for PSP, doh Notepad…
  pspcomic, .Cbr läsare (serier)
  PSPGBA, Gameboy advance
  PSPRadio, Webbradio
  snes9xTYL, Super nintendo
  UR, IR kontroll, kan styra alla dina ir maskiner
  WifiSniffer, Söker trådlösa wifinät
  vnc, fjärstyrning av datorer

  Lycka till nu Patrik och välkommen till psp scenen!

 4. Svar på kommentaren i min blogg: Ja jag åkte med det tåget, du såg mig men sa inte hej? fy! Och vad gjorde du i Örebro? Eller satt du på tåget kanske? 🙂

Comments are closed.