2

PSP Slim på väg

Då var den på väg. Tack vare Daniel så har jag införskaffat en PSP utan allt för dyr fraktavgift. Gick på hela 20:-. Daniel tar även chansen att lämna in den för firmware-moddning hos PSXCare. Jag får bjuda på en fika när han tittar förbi. Kommer att bli skoj att sitta på långa resor och spela Nintendo och andra roliga spel som finns som Homwbrew på till maskinen. Måste dock köpa ett större minneskort. Mitt på 2Gb är lite väl litet för att få plats med allt skoj jag vill ha. Jag funderar på ett Sandisk 4GB Gaming Memory Stick PRO Duo, duger det till en PSP? (Beställt)
Tips på bra spel att införskaffa mottages gärna 🙂

2 thoughts on “PSP Slim på väg

  1. Grand Theft Auto: Vice City Stories är helt suveränt. Det MÅSTE du bara spela! Killzone Liberation är också ruskigt kul. Sedan har jag spelat massor av FIFA 07 på min PSP, även det är att rekommendera (eller 08 kanske som finns ute nu).

Comments are closed.