iPhone without the phone

New iPods

För er som kanske inte hört det ännu så hade Apple en lite special event igår där dom presenterade dom nya iPodarna. Det har florerat ganska många ryckten på nätet kring hur dom kommer att se ut och vad dom kommer att ha för gränssnitt. Imponerande nog verkar rycktena stämma nästan till punkt och pricka. Ytterliggare trevliga nyheter är att iPhones pris sänkts, iTunes Store goes WiFi och Apple inleder ett samarbete med Starbucks.

Personligen hade jag hoppats att dom även skulle klämt in en liten uppgradering utav MacBooken (vill inte köpen och så uppgraderar dom den veckan efter) och kanske gett oss en update kring nästa OS framfart. Jag har ännu inte sett hela presentationen, så det kanske ligger inbakt någonstans, men de bloggar jag läst har inte rapporterat om det.

Nu har iaf habegäret efter en iPod Touch väckts, men jag kan säkert hålla mig tills iPhone släpps i sverige. Jag köpte ju en ny Nano när vi var i New York i somras.