Close your eyes, but keep your mind wide open

Bridge to Terabithia

Jesse Aarons trained all summer to become the fastest runner in school, so he’s very upset when newcomer Leslie Burke outruns him and everyone else. Despite this and other differences, including that she’s rich, he’s poor, and she’s a city girl, he’s a country boy, the two become fast friends. Together, they create Terabithia, a land of monsters, trolls, ogres, and giants and rule as king and queen. This friendship helps Jess cope with the tragedy that makes him realize what Leslie taught him

Riktigt seg början av filmen. Men allt bygger upp till ett slut som riktigt berör. Det ska betänkas att det är en familjefilm, så man ska inte förvänta sig allt för mycket spänning, även om det kan bli lite väl spännande för de minsta. Jag har lite svårt att recensera om det är en bra familjfilm eller inte, men jag vill tro att det är det. Den har spänning, vänskap och sorg. Förhoppningsvis kommer Jimmy med familj se filmen och kan då ge en bättre vinkel på familjedelen. Själv tyckte jag den var riktigt underhållande och som sagt, slutet gör hela filmen.

Betyg:
Betyg: 3 av 5 Betyg: 3 av 5 Betyg: 3 av 5 Betyg: 3 av 5 Betyg: 3 av 5