SeX. MurdEr. MyStery. Welcome to the party.

Kiss, Kiss, Bang, Bang

A petty thief posing as an actor is brought to Los Angeles for an unlikely audition and finds himself in the middle of a murder investigation along with his high school dream girl and a detective who’s been training him for his upcoming role…

Så underbar dialog. Filmen var inte alls som jag hade förväntat mig. Självklart trodde jag den skulle vara ok, då den fått ganska bra betyg på IMDB. Men jösses vad glatt överaskad jag blev. Dialogen och händelserna i filmen är grymt sjukt underhållande. Detta är ingen vanlig deckare, detta är en deckare droger. Tempot är högt, det händer något hela tiden och dialogerna gäller det att hänga med på, för att förstå hur allt hänger ihop. Hela filmen tillhör precis min kategori av dålig humor 😀

-Look up idiot in the dictionary. You know what you’ll find?
-A picture of me?
-No! The definition of idiot. Which you fucking are!

Klart sevärd för den som gillar deckare/thrillers som inte följer standardmallen. Sedan bör man nog ha ett sinne för lite sjuk/dålig humor.

Betyg:
Betyg: 3.5 av 5 Betyg: 3.5 av 5 Betyg: 3.5 av 5 Betyg: 3.5 av 5 Betyg: 3.5 av 5