You thought it was a just a story… but it’s real.

Boogyman

Set in Chicago, ‘Boogeyman’ tells the haunting tale of a young man traumatized by memories of terrible events he experienced in his childhood bedroom and who, years later, reluctantly returns home to face his fears of a monstrous entity that could be real or merely a figment of his imagination.

Se en bra film. Se sedan en dålig. Hela filmen är en enda lång serie skrämseleffekter ala *buuh*. Ingen finess, ingenting. Bara få dig att hoppa till i soffan. Till slut blir det bara långtråkigt med alla *swoosh* och *boom* som ska skrämmas. Som vanligt blir filmen även mycket sämre när man väl får se “monstret”. En fördel med filmen är dock färgsättningen, hela filmen är ganska färglös (desaturated). PÅ vissa ställen är faktiskt ljudmixen ganska cool. Utöver dom två små fördelarna är detta ingen film jag rekommenderar.

Betyg:
Betyg: 2 av 5 Betyg: 2 av 5 Betyg: 2 av 5 Betyg: 2 av 5 Betyg: 2 av 5

[tags]film, recensioner, boogyman[/tags]