Bullet in the head

Product Image: Die xue jie tou
My rating: 3 out of 5

In 1967, on the way to the wedding of a friend a young man is accosted by a local gang member. Later, the three friends administer justice, in the process of which the gang member is killed, so they leave Hong Kong to avoid the police and the gang. They run black market supplies to Saigon and get embroiled in the war, being arrested as Viet Cong, then later captured by the Viet Cong, and find that their friendship is tested to the limits as they try to escape.

Tycker inte denna var så himla bra som jag har börjat förväntat mig när jag ser en John Woo film. Kändes lite som en asiatisk The Deer Hunter, men det kanske det ska vara? Tycker för det första att filmen är på tok för lång. Stora delar av filmen kunde tyvärr klippas bort. De delar för inte filmen framåt. Sedan tog det mig tyvärr större delen av filmen att kunna skilja de tre huvudrollsinnehavarna från varandra. Men det är ju inte filmens fel, utan min egen. Känslan som jag har efter filmen är att den är lite dåligt genomförd. Att den kunde blivit bättre. En svag trea blir det.

[tags]film, recensioner, bullet in the head, die xue jie tou[/tags]