Are You Watching Closely?

Product Image: The Presige
My rating: 4 out of 5

A mysterious story of two magicians whose intense rivalry leads them on a life-long battle for supremacy — full of obsession, deceit and jealousy with dangerous and deadly consequences. From the time that they first met as young magicians on the rise, Robert Angier and Alfred Borden were competitors. However, their friendly competition evolves into a bitter rivalry making them fierce enemies-for-life and consequently jeopardizing the lives of everyone around them. Set against the backdrop of turn-of-the-century London.

Christopher Nolan har gjort det igen. Insomnia och Batman Begins var kanske inte de bästa av filmer. Även om jag tyckte Batman Begins var riktigt underhållande. Jag har länge hållt Memento som Nolans bästa film. Men nu är jag mera osäker. The Prestige är en underbar film. Härligt foto, bra skådisar och en klippning som inte följer tidslinjen. Filmen är riktigt mystiskt. Dock inte tillräckligt då jag listat ut filmens största hemlighet efter endast halva filmen, så slutet överaskade mig inte så jättemycket som man skulle viljat. Men den är fortfarande värd en fyra. Se den!

[tags]film, recensioner, the prestige[/tags]