Eight Teens, One Weekend, One Serial Killer

Product Image: See No Evil
My rating: 3 out of 5

A group of delinquents are sent to clean the Blackwell Hotel. Little do they know reclusive psychopath Jacob Goodnight (Jacobs) has holed away in the rotting hotel. When one of the teens is captured, those who remain — a group that includes the cop who put a bullet in Goodnight’s head four years ago — band together to survive against the brutal killer.

Gillar man skräckisar med lite mera gore, då bör man allt ta sig en närmare titt på denna. Tycker faktiskt den inte var så dum efter att jag funderat lite kring vart skräckfilmsgenret är på väg. Tycker att för varje bra skräckis som kommer så finns det fem som är dåliga. Men denna är faktiskt sevärd om man gillar skräckisar med lite gore.

[tags]film, recensioner, see no evil[/tags]