1

Högtalare uppsatta

Mirage OmniSatDå var mina “nya” surroundhögtalare uppsatta i taket. Blev en hel del arbete. Lite jobbigt att borra i betong och att det även är taket. Man blev väldigt fort trött. Men till slut fick jag skruvar och högtalarfäste på plats. Då visade det sig att om jag ville använda banankontakter så kunde de inte sitta så nära väggen som jag ville. Blev till att köra utan bananerna.

Sedan var det lite bökigt att få dom på plats. Först fick jag dra fram högtalarkablarna i respektive ränna. Sedan fick jag hålla högtalaren nästan på plats medans kablar skruvades fast bak på högtalaren. Sedan var det en hel del pill att få dom att hitta rätt i fästet. Sist kanske ska nämnas att högtalarna inte är så lätta som de ser ut. Men nu sitter de på plats och skillnaden i surroundljudet är jättemarkant.

Jag är supernöjd!:)

One thought on “Högtalare uppsatta

  1. Patrik Bernhardsson; Haha, ni killar har inte det lätt med oss kvinns! 😀 Vilken toppenlösning du kom på!
    Vi har svarta golvhögtalare också, omlackade. Men vi har dom vid vår svarta fondvägg så där smälter dom in fint. 🙂 Det gäller att komma på sådana lösningar.
    Jag önskar att vi hade haft ett särskilt biorum där vi kunde haft precis så som gubben min vill ha. 🙂 Det tar ju sin lilla plats med projektorduk, högtalare mm. :)Å jag är ju sån som vill kunna “pynta” lite och det försvinner en helvägg till gubbens “trams”. ;)Men kanske man kan förverkliga drömmen “hemmabiorum” i framtiden. Vem vet? =) En sak som är bra är att när dottern flyttar upp på ovanvåningen så kommer vardagsrummet att bli lite större så då flyttas hela soffhärnan en bit åt vänster. Å då får jag mer yta för mina inredningsdetaljer. 😀 Tack för din kommentar. Blir lika glad varje gång en kille kommenterar. Då vet jag att även killar besöker min blogg. 🙂

    Trevlig helg! /Malin Inspiration & design -blogg

Comments are closed.