Blu-ray-inspelare med 1500 GB hårddisk

Mediadatorn M505-BDR, enligt tillverkaren Amex utrustad med ?världens första Blu-ray-inspelare?, kommer till Europa den 28 augusti.
Har du en moddad Xbox eller någon annan enklare mediadator? Släng dig i väggen för nu kommer nästa generations kraftpaket för vardagsrummet. Redan i maj annonserade Amex sin mediadator men först nu släpps detaljerna. Förutom en Blu-ray-inspelare kommer M505:an med en hel del lullull som Intel Core Duo 2 CPU, Intel 945P Express chipset, grafikkortet ATI X1600 GPA med full HD 1080p via HDMI, 8.1-kanals ljud, 4GB DDR2 RAM, 1.5TB hårddisk, Gigabit-LAN, Wi-fi och en dubbel digital TV mottagare med PIP. Puh, snacka om fullspecad! Beroende på konfiguration kommer Amex M505-BDR kosta från 2000 dollar (ca 14 600 kronor) i handeln. Vi återkommer naturligtvis med en utförligare rapport från IFA-mässan om den här högintressanta produkten.

Av: Prylportalen: Andreas Liebert