1

Javaprogram för mobloggen

Mobbloggning på ett enkelt sätt erbjuder nylanserade Mopix. Du laddar helt enkelt ner ett javaprogram som skickar dina bilder till din mobbloggen. På det sättet kommer man undan mms-taxan och kan skicka bilder billigare än mms.

Svenska Mopix tar upp kampen inom den snabbväxande trenden med att ladda upp sina mobilbilder till en webbsida så alla kan se. På Mopix kan man registrera sitt eget konto och gratis ladda upp sina bilder så andra kan se. När man kommit upp i över 255 bilder får man betala för att behålla alla bilder på sin webbsida.

Mest unikt med tjänsten är att man laddar ner en javaapplikation för att ladda upp sina bilder. Tanken är att det på det sättet ska vara ett enkelt sätt att ladda upp sina bilder till webbsidan.

[ Erik Mörner @ Mobil ]

One thought on “Javaprogram för mobloggen

Comments are closed.