1

SW, Ep 3

Så, då var man i Sundsvall och hälsar på tjejen. Detta är ett av stoppen på väg till Ume. Kommer att få gå upp med uppsatsen på onsdag. Ikväll blir det Star Wars Episode 3, igen. Tea har inte sett den och jag har inga problem att se den igen. Får se om Sundsvalls bio kan matcha Göteborgs =)
Har nu skrivit ut min uppsats och ska läsa den imorgon och fixa till lite småfel och fixa presentationen. På måndag får jag reda på vem jag ska vara diskutant mot och vem som är min diskutant. Börjar verkligen bli pirrigt i magen. Men skönt med lite ledighet denna helgen. Det tråkiga är att när uppsatsseminariet är klart, är det bara att sticka hem och skriva iordning uppsatsen så den stämmer med vad diskutanterna ansåg saknas. Så jag egentligen inte klar med uppsatsen förren den 8/6, men efter det är det lugna puckar 😛

One thought on “SW, Ep 3

Comments are closed.