Tekniknyheter

Här kommer lite roliga tekniknyheter att kolla på.

iMuffsiMuffs är en kul liten pryl som kopplar ihop din iPod med din mobil via Bluetooth. När det ringer pausas musiken och det är bara att prata med personen i andra änden. Laddning sker via USB och kontroll av spelaren sker via knappar på hörluren.

Winamp har ett nytt plugin som tillåter användaren att ladda ner sin musik från iPodden till datorn. Man slipper nu använda iTunes för den som inte tycker om det programmet. Mera att läsa på Wired

SnapstreamTycker du att du inte ser tillräckligt med TV? Eller duger det inte med att kunna se på ett program och spela in ett annat? Då kanske Snapstreams lilla bundlade paket är för dig? Du får sex TV-tuner från Hauppage.
Säger bara , mums! Vill ha! Hade varit underbart att ha det i min framtida PVR.

Nu finns det nya sätt för hackare att vara irriterande mot intet ont anande användare. “Randsom-ware” är när en hackare tar sig i ditt system och kryperar vissa filer. En lite notis lämnas angående hur mycket hackarna vill ha för att lämna ut krypteringsnyckeln.

Mycket Mac nyheter för mig som inte ens äger en iPod eller ens en Mac. Men iPod är ju en snygg leksak, med en växande skara av roliga tillbehör.