2

Killzone II

killzone2
Ungefär lika länge sedan som jag gjorde mitt senaste inlägg här har jag väntat på detta spel. Det beställdes på CD-WOW den 19/3. Dom hade en ganska stor rea då. Så jag betalade 400kr för det. Idag damp det ner. Lite över en månad tog det. Undra vad som gjorde att det blev så försenat. CD-Wow har iaf skickat ett mail varje gång som leveransdatum tråkigt nog har flyttats fram. Så all heder till dom för det. Men att behöva vänta en månad på att få ett spel? Kanske är värt då billigaste just nu som finns att få tag på är 520kr (enligt prisjakt).

Hittills är det riktigt kul spel. Helt i min smak. Mycket pang pang. Inte allt för mycket taktikttänk, även om man inte bara kan rusa rakt på. Fantastisk grafik (1080p) och härligt 7.1-ljud.

2 thoughts on “Killzone II

  1. Jag har beställt från brittiska CD-Wow två gånger och båda gångerna tog det över en månad att få hem det i brevlådan. Dåligt, kommer inte beställa därifrån igen!

  2. Jag har gjort tre inköp därifrån efter Killzone beställningen. Alla dessa kom fram inom en vecka. Så ja tror bara att det var många som högg just Killzone under den där rean.

Comments are closed.