in Fritid

Gösnatt

 Vindskyddet Avlastning av kanot Per-Uno och Jimmy tog en tur på morgonen

Natten mellan fredag och lördag var jag tillsammans med Anders, Per-Uno, Jimmy och Patrik i Viksjön för att fiska gös. Svalt med lite vind. När båten skulle startas för avfärd till lägerplats gick den sönder och det var omöjligt att ro med all packning och vind.

När per-uno dök upp tog vi bilarna runt sjön till vinskyddet vid Bohusleden. Det låg i lä så det blev en fin natt med två bra gösar. 3,5 och 2,5 kg som togs av mig och Anders. Patrik hade fixat agnet så han är ju medskyldig till fiskarna.

Write a Comment

Comment

 1. Detta var roligt, det får vi snart göra om. Tråkigt bara att inte alla kunde vara med, men vi som var där fick ha kul även för dom..
  Hoppas att båten går att lagga för en inte alltför dyr peng.

in Fritid

Gösnatt

[image:318:c]

Vi är några som planerar att tillsammans med andra tillbringa en kväll och natt vid Viksjön för fiske efter gös.

Deltagare:Anders, Martin, Tommy, Stjephan, Patrik, Jimmy, Per-Uno och Lennarth.

Vi samlas klockan 18.00 den 1 juni vid ilägget i västra ändan. Per-Uno kommer att ha med tältkåta för den som vill sova en stund. Vi fiskar och umgås runt elden fram till lördag förmiddag.

Du tar med fiskegrejor (släpfiske och bottenmete), öl, egen nattamat och eventuellt sovgrejor samt giltigt fiskekort. Om du har båt kan det vara bra om någon mer kan ta med en sådan. Meddela om du planerar att deltaga genom att kommentera denna sida. Skriv gärna om du kan ta med en båt för ändamålet.

Uppsamling runt elden för en bit mat.
Löjafiske.

Sedan puttrar vi runt med några wobbler efter båtarna.

Nattagrill och bottenmete (de som vill dra hela natten kan göra det)

Frukost och fiskrensning !!

Låter det spännande och kul.
Lämna din kommentar!!

Med hälsningar Per-Uno och Lennarth

Write a Comment

Comment

 1. Låter trevligt. Kontrollerar min kalender då jag kommer hem imorgon. Sitter just nu i jörn å väntar på nattåget.

 2. Sånt kan man ju inte missa…. jag kommer och tar med mig gummibåten det blir bottenmete och öl för min del 🙂 ( Släpfiske suger )

 3. Självklart anmäler jag mig att följa med, Petra har dock inte fått sitt scema för den helgen men det löser sig med barnen ändå.
  Jag har båt men ingen kärra och ingen motor..
  Kram Jimmy

 4. Om du (Tommy) siktar på bottenmete hela tiden så förespråkar du kanske Kärleksudden som lägerplats? Eller skall vi sikta på vindskyddet om det är ledigt? Eller ilägget?

 5. Kärleksudden är inte fel om vi blir många. Gott om plats både för läger och fiske.. Men jag är med på vilket som

 6. Jag får tyvärr kasta in handuken.. har dåligt med tid för jag får mina badrums möbler på fredag och får ta det som prio 1 ( Måste bli färdig någon gång ) Men skriv gärna vilken plats ni väljer ifall jag kikar ut en sväng…. Skit fiske på er